Beoordelingen van King’s Palace Oud-Beijerland

Recente recensies van King’s Palace Oud-Beijerland

4 sterren na 161 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling : gewenste tijd 18.10u. Wordt automatisch 18.30 u op website. Maar….. om 18.30 moeten we toch nog een kwartier wachten!! Zo heeft een tijdstip afspreken weinig zin: géén goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond het eten lsuw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed,lekker warm en genoeg voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond weer lekker gegeten. Eenvoudig online besteld en netjes op tijd klaar. Top!

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Vers en smakelijk; lekker eten…

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden eten besteld via de website van Kings Palace en het was keurig op tijd klaar en nog gloeiend heet toen we het na een kwartier uitpakte. Alweer heerlijk gegeten.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Half 7 besteld via i ternet, bestelling pas tegen 7 klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was er op tijd maar mijn bestelling was een half uur na ophaaltijd klaar ,verder wel goede service en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en super netjes op tijd klaar na online bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Had om 17.55 een online bestelling geplaatst. Deze was pas om 18.30 klaar. Ik heb er begrip voor dat het erg druk is en langer moet wachten, maar dit verwacht ik niet als ik op een tijdstip kan reserveren die nog vrij gepland stond. Misschien de tijdstippen verruimen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Zoals gewoonlijk

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en stond op tijd klaar

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij bestelling was ophaaltijd 18.35. Vervolgens werd dit na bestelling veranderd in 19.00. Uiteindelijk om 20.00 het eten ontvangen. Niet grappig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg slecht van kwaliteit. Er zat rauwe kip in de Foe Yong Hai, veel vet in de Daging Roedjak en de tomatensoep was zuur. Ook zou de bestelling om 18.30u klaar zijn, maar we hebben tot 19.20u moeten wachten. Erg teleurstellend en betwijfel of ik nog ooit eens iets zal bestellen. Niet leuk om een huiskamer vol visite zou te laten wachten en dan ook nog niet beloond worden met lekker eten na het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en lekker

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd fantastisch. Gisteren alleen een gerecht Ossenhaas besteld maar kreeg de verkeerde. Thuis geen zin meer om terug te gaan. We houden het op een vergissing. Eten was wel lekker

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd voor een fair price, waar wij met 3 personen heerlijk van hebben gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd klaar en heerlijk gegeten

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

vond het erg tegen vallen heel wijnig ketjap saus en was niet lekker

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende keuken. Constante kwaliteit.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer uitstekend , goede temperatuur en smaak , bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer goede kwaliteit tegen scherpe prijs

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en zeker weer snel bestellen

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Kai Ting ook echt een aanrader.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerechten smaakten goed. Veel verse groenten bij de tjap tjoi. Gerechten waren goed op tijd klaar.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Al weer heel goed !

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en heel lekker

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd op tijd en heerlijk eten!!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site, om 18.45 ophalen. Om 18.43 kwam de bestelling door het Luik, keurig en zo op tijd daar hou ik van. Het eten was heerlijk, net als altijd en goed warm.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, zoals altijd eigenlijk

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoe druk het ook is, de bestelling is vrijwel altijd op het afgesproken tijdstip gereed. De kwaliteit van afhaalmaaltijden is constant goed en een keer experimenteren met een minder bekend gerecht is met een gerust hart te doen. Vriendelijke bediening óók in het restaurant. Royale porties met verse producten wat wil je nog meer!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten goed. Online bestellen goed Eten was besteld voor 18:40. Stond helaas pas om 18:55 klaar

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

uitstekend, snel en prima prijs-kwaliteit

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Als steeds, op tijd, heel smakelijk, heel goed. Aan te bevelen!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was nagenoeg op tijd klaar en het was heerlijk!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het was super lekker.we hebben genoten!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

loempia,s te koud rundvlees met vel vellen vet Vijf uur red 20 minuten later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was perfect.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Al weer prima, qua product en service

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat mij betreft op dit moment 1 van de beste chinese restaurants in de Hoeksche Waard.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ossenhaas was niet lekker verre van ossenhaas met veel vet eraan Kippensoep geen smaak en kip was weggevlogen helaas... eerste keer besteld daar helaas volgende keer niet meer

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd waren alle gerechten weer even smakelijk!!😋

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Online afhaalmaaltijd besteld. Zowel product als uitvoering zeer goed!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit! Vriendelijke bediening Aanrader!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

On Line besteld, stond klaar op afgesproken tijd. Eten was zeer goed, zeker, weer, voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lkkr eten, handig om online te bestellen! Op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten zoals altijd prima. Alleen ondanks een al uitgestelde internet bestelling lang moeten wachten. Geef dan niet een tijd op als je die niet kunt halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten altijd lekker en goed. Daarom komen we er al jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo lieve mensen, wat een organisatie vanmiddag, mega veel telefoontjes, bestellingen, mensen die buu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De bami was flauw maar voorderest was het lekker

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima. Tip: niet teveel mensen op hetzelfde tijdstip het eten laten afhalen.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Via internet snel besteld en binnen half uur zaten we heerlijk te eten. Top.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was onze 1e keer online bestellen en we wilden weekmenu 802, maar we zouden a2 hebben aangeklikt. Die is iets duurder en zonder kroepoek, de rest is hetzelfde. Vervolgens waren ze een babi pangang vergeten en zaten we al aan tafel en moest mijn man terug rijden om alsnog een babi pangang op te halen. We hebben de kroepoek toen aangekaart. Dat had toch minstens service geweest voor het feit dat zij de babi pangang vergeten waren en mijn man daardoor terug moest rijden. Maar nee die moesten we betalen... dus geen service!!! En onze kids vonden de mini loempia's dit keer echt niet smaken, terwijl ze er normaal gek op zijn. Er zat een overheersende vissmaak aan!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies om 17:00 uur stond mijn complete online bestelling klaar dus het werkt perfect!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer geen 5 sterren, heeft niets te maken met kwaliteit. Echter heb ik online besteld en worden hierbij de opmerkingen niet gelezen... voor de 3e maal gevraagd om babi pangang spek ipv de gewone. Wederom niet gehad. Ga voortaan wel weer bellen..

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles vrij laf van smaak zout en wat kruiden kosten niet zo veel

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, prima kwaliteiten keurigop de afgesproken tijd klaar

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat je nu online kunt bestellen! Afhaaltijd klopte met het gereed staan. Eten was prima. Goed warm en meer dan genoeg.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, bestelling was niet goed gegaan. Kregen niet wat we hadden besteld.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker En handig bestellen en betalen online

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, de bestelling stond netjes op tijd klaar. Zoals altijd is de kwaliteit prima!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit, je wordt snel geholpen ben zo binnen en buiten. Prijs prima

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij het afhalen beter aangeven wat je besteld hebt. Enkele keren terug geweest omdat het niet compleet was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lijkt wel of de vaste kok met vakantie is? Altijd/jaren de vaste goeie kwaliteit, maar vandaag zat er heel weinig smaak aan de gerechten. Heel waterig en flauw 😒 Pittige spareribs waren zoet van smaak? Kip kerrie was ook met de sambal niet op smaak te maken, heel jammer. Hopelijk de volgende bestelling weer de kwaliteit die ik gewend was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn helaas al 2x achter elkaar teleurgesteld normaliter is het perfect. De bestelling is niet compleet en het eten is onder de maat. Tevens zat er een stuk ijzer in de saté van het schoonmaaksponsje. Ik heb even gebeld we worden wel netjes gecompenseerd de volgende keer... maar het is niet wat je hoopt!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten en prima service👍

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling werkt gemakkelijk en korte wachttijd bij afhalen. Als in het bestelproces een afhaalcode wordt vermeld dan kan dit het afhalen nog mogelijk nog iets versnellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer geen maandmenu genomen want dat is normaal allemaal erg zoet. Nu 3 gerechten van de kaart besteld. Het vlees is goed, maar erg weinig smaak, zeer flauwtjes gekruid. Blijkbaar is chinees eten echt niet mijn ding. Jammer toch een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld; alleen jammer dat we nu al voor de 2e keer niet de spaarpunten bij de bestelling terugvinden. Kunnen we deze alsnog krijgen?

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Online bestellen gemakkelijk via de App. Bestelling ophalen op aangegeven tijd, zeer precies. Aanrader.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt aanrader

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, helaas ontbraken de gebakken bananen. Zal misschien komen door de drukte maar wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie en een duidelijke website. Goed eten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne vriendelijke bediening, snelle service, makkelijke duidelijke website

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, was op tijd klaar na bestelling.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk; zoals altijd :-) En erg makkelijk dat het nu ook online besteld kan worden.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, compleet en heerlijk gegeten. Knap dat het zo georganiseerd is. Alleen stop met die 5 eurocent voor een tasje. Verzin wat anders.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden het familiemenu voor 3 personen maar dat was te weinig voor 3. Het was niet goed warm. Ondanks dat we vooraf online besteld hadden met afgesproken tijdstip van afhalen, moesten we lang wachten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Netjes op tijd klaar. Het eenpersoons gerecht (garnalen met kerriesaus) is een aanrader. Een goede hoeveelheid voor 1 persoon.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Zoals altijd Top

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima smaak, prijs en hoeveelheid, Kortom prima Chinees restaurant. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal erg lekker , en ook genoeg voor 3 personen , zelf nog gebakken banaan erbij genomen omdat we dat lekker vinden , ga zo door bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk Alleen jullie waren de fujong ei vergeten Maar voor de rest was het uitstekend 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima !

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, maar verkeerd. We wonen niet vlakbij en als we terug gaan is het eten koud. We bestelden babi pangang, foe yong hai, kip ketjap nr888. We ontvingen babi pangang, kip in zwarte bonen saus en tjaptjoy.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

op tijd, goed warm, kwaliteit uitstekend !

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten vanavond!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan via de bestelsite. Duidelijke site en de tijd die is doorgegeven klopte ook. Het eten was prima. Goed op smaak en voldoende groente in het gerecht en de mihoen Singapore.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekend.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service bij afhalen geen wachttijd snel klaar, wel online besteld. De gerechten smaakte heerlijk, ik kom zeker terug!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg was de bestelling niet compleet. Eten op zich was prima.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke krokant gebakken tong gegeten. Aan te bevelen hoor!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Moest ruim 20 minuten extra wachten op mijn bestelling. Het maakt helemaal niks uit als op je bepaalde tijd besteld.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was twintig minuten eerder in het restaurant en kreeg alsnog binnen 5 min de maaltijd. Smaak was goed! Gratis kroepoek!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En zoals altijd genoeg om er morgenavond nog een keer van te genieten.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn opmerking bij de bestelling is helaas niet gelezen. Dat is jammer !!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Bestelling stond optijd klaar

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn heel tevreden over de service en het eten.👍👍

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was klaar op het moment dat is afgesproken/was aangegeven bij de online bestelling). Eten was zoals altijd 👍.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten op tijd klaar. Jammer dat ze de opmerking niet hebben gelezen i.v.m. een aanpassing. Voor de rest prima. Houden zo.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect. Top kwaliteit, verse en knapperige ingrediënten. Ik heb heerlijk gegeten,

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling niet doorgekomen.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten hier..

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

via de site besteld, en 18:00 uur als afhaal tijd aangeklikt, ik kreeg om 17:59 een mail met afhaaltijd 18:30 terwijl we al aan het inbakeren waren voor de deur... ook hadden we contant betalen aangeklikt echter was alleen pin mogelijk, gelukkig hadden we die bij...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima; online bestelling is een grote verbetering en zeker in deze tijd van Corona een stuk veiliger door online betaling en planning van tijd voor ophalen bestelling.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd. Kwaliteit van de bestelling was voortreffelijk. Wij hadden Nasi Goreng met saté en Babi Ketjap met nasi besteld. Verder kreeg ik de bestelling in een leuk linnen tasje van Kings Palace zelf. Echt een aanrader.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima traditionele gerechten. Kwaliteit is al jaren goed. Altijd vriendelijk personeel. Goede corona-maatregelen. Beste in zijn soort in Oud-Beijerland en omgeving.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben regelmatig loempia's van kings palace gegeten Maar nu in tegenstelling tot andere keren vonden wij de loempia's niet lekker, taugé was slap en loempia vet. Kwamen ze uit de vriezer? Verder een wachttijd van ruim 1 uur voor 3 loempia's is wel erg lang. De website geeft geen reëel beeld van de wachttijd die was daar 15 minuten. Had we geweten dat het zo uiteindelijk lang zou duren dan had ik niet besteld.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Chinees was prima. Spareribs waren niet onze smaak.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verpakt, goed warm en op tijd.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, het stond precies op tijd klaar. Gekregen een keurig tasje met daarin de producten. Bij thuiskomst alles nog goed warm en lekker op smaak. Prima service.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles heerlijk zoals gewoonlijk. En online bestellen gaat heel gemakkelijk. Prima

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn online bestelling was aan iemand anders meegegeven zodat ik mijn bestelling niet op de afgesproken tijd mee kon nemen maar een kwartier later.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was netjes optijd klaar en heeft heerlijk gesmaakt 😊

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete menu is krokant gebakken tong met bami en pikante saus. Heel smaakvol !

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald voor 17.30. Kom ik daar, is de laptop er niet, dus ook mijn bestelling was niet verwerkt. Uiteindelijk liep ik pas om 18.00 de zaak uit.... daar gaat het voordeel van online bestellen om zo min mogelijk met anderen in contact te komen...

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Top!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en tijd afgesproken. Is de laptop niet meegenomen. Kan je alsnog 25 min wachten. En daarna is het eten niet super warm. Jammer.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk en het eten was heerlijk.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online heb ik een bestelling gedaan. Om 18.40 zou het opgehaald kunnen worden. Om 18.40 heb ik mij gemeld. “Komt eraan” werd verteld. Om 18.55 nogmaals gevraagd. Om 19.00 nogmaals.. “ Sorrie maar de loempia’s waren op”. Terwijl ik een medewerker driftig in de computer zoekt op mijn naam. Vertel eerlijk dat je een fout hebt gemaakt!! Om 19.13 liep ik naar buiten!! Overigens was het eten prima . Ik kreeg kroepoek mee voor het ongemak. Service kan echt beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zo als altijd voortreffelijk. Alleen nu in de CORONA tijd zijn er te veel mensen in de wachtruimte, niet duidelijk hoe je de zaak kan verlaten, sommige via de wachtruimte of via het kleine halletje bij de uitgang waar ook weer mensen staan

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon wederom Top ondanks het stervensdruk was 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen online en op tijd klaar.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet erg warm en het was geen mager vlees

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief prima Chinees. Babi Panggang kip was nieuw voor ons en viel in de smaak. Via internet besteld en betaald. Alles stond klaar op het tijdstip van afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Loempia proefde vers. Heel anders als uit de patatkraam. We hadden Chinese Bami en Nasi besteld, maar kregen twee keer Chinese Bami. Dat was jammer, maar het was wel lekker.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, maar niet te geloven dat als je om 18.15 afspreekt dat het klaar staat er dan een lange rij buiten staat. Waarom is het systeem niet zo ingericht dat er een maximaal aantal mensen op een bepaalde tijd kunnen afhaken? Als je een tijd kunt kiezen op de site, ga je er van uit dat het klaar staat. Uiteindelijk was het pas 18.40 klaar en hebben we al die tijd buiten in de regen moeten wachten! Ik zou dus nooit meer bestellen op deze manier, jammer.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vele jaren een tevreden klant! Nu met deze online bestel service nog veel beter. Hoop echt dat wij er nog vele jaren van mogen genieten. De kwaliteit is super Thanks.